Forside > turneringer > overblik
Dansk Skakunion 2.hovedkreds/åbne turn
Hvilke turneringer er planlagte i 2.hovedkreds? 

Turneringsformerne kan være EMT (enkeltmandsturneringer med rating beregning). Hurtigskakturneringer både enkeltmands og holdvis. Juniorskak turneringer er de specielle JGP (junior grand prix turneringer, inddelt i alderstrin) og skoleskak hold. Junior skak har i øvrigt sin helt egen side. Se øverst i menu bjælken. Som en speciel service kan du se eventuelt "deadlines" for turneringer m.v.

Turneringer, der er færdigspillede og hvor webmaster har modtaget resultater vil efter et stykke tid overføres til 2. hovedkreds skakarkiv, hvor du vil kunne finde de relevante data!

Hvis du har planlagt en ny turnering er du velkommen til at sende mig en mail. Eller hvis du har rettelser til de eksisterende må du gerne korrigere mig. Oplysningerne skulle gerne være så korrekte som muligt. Det kunne også være vældig rart med et flot parti eller blot et parti med en pointe fra din turnering ind i mellem, som jeg dernæst vil oploade på skak wieveren. For at få parti antallet op kan jeg jo tage nogle af mine egne, men det synes jeg nu ikke, jeg vil udsætte mine læsere for :-]

Som tillæg til turnerings siderne har du i 2.hovedkreds også adgang til at se EMT konkurrencen  og rating stillingen, samt sidste måneds rating udvikling blandt skakspillere, som opdateres hver måned, når DSU udfærdiger klublisterne.

*************************************************************************

FAQ:Aktiver nedenstående links!

>>Hvem har licens som dommere i 2.hovedkreds? [sidst opdateret1.9.2012]

 

© 2016 Dansk Skak Union. 2.hovedkreds. Redaktør Jan Ambirk.
Siden er sidst indlæst: 25. juli 2016 21:42
 
 Til toppen!