Forside > turneringer > Rating i 2.hovedkreds > overblik
Dansk Skakunion 2.hovedkreds/åbne turn/Rating 2.hovedkreds

Denne service sider er opstået, da der i vor hovedkreds er behov for at se den samlede styrkeliste, samt udvikling i rating. Mange af opgørelser kan imidlertid nu ses via DSU hjemmeside med brug af "Søg" felterne. Såfremt du søger seneste opgørelse henvises du til  DSU netside.
Data er indsamlet på excel regneark, som redskab for det centrale data register for webmaster. Da der arbejdes med mange datafiler kan fejl desværre  let opstå. Håber på forståelse herfor. Plan er opdatering af historiske oplysninger primo hvert år, når nye opgørelse foreligger fra DSU. Alle links på denne side er til pdf filer, som kan læses med Adobe Reader. De 5 øverste filer er alle opdateret pr 1.1.2014.

Tryk på links i højre side og få ratingsiderne [pdf-fil format]1.1.2014 har vi 478 medlemmer med ratingtal (93% af total 516), hvor 34 er nye og 59 er udgået i løbet af 2013 Nogle er udmeldt, men indmeldt igen senere. 374 medlemmer har fået ændret i deres ratingtal i 2013, så turneringsaktiviteten for koordineret turneringer er meget flot for medlemmerne.  Der er dog endnu 44 medlemmer, der har valgt at stå uden ratingtal.

kilde: DSU  opgørelser: sidste opdate 01.01.2014
© 2014 Dansk Skak Union. 2.hovedkreds. Redaktør Jan Ambirk. Siden er sidst indlæst: 14. april 2014   kl: 20:29