Forside > Køge Skakklub > Facts om klubben
Dansk Skakunion 2.hovedkreds/koege/info
Historisk hører Køge Skakklub ikke til en af de ældste i landet. Klubben blev stiftet i 1947 og kunne derfor fejre 50 års jubilæum i 1997. Det gjorde vi ved at holde en kæmpe stormesterturnering. Med det felt, klubben havde samlet, er det den hidtil stærkeste i Danmark. 
Klubben opstod som en sammenlægning af de to skakklubber, der havde været i Køge fra omkring starten af tyverne. Det var Borgerskakklubben og Arbejderskakklubben. Med tiden har klubben vokset sig større og større. I starten af 90`erne toppede medlemstallet med godt 70, men siden er antallet faldet til de 50 medlemmer, vi er i dag. 

Foreningen har hjemme i Dagcentret Blumesvej. Det er flotte rum, meget lyse og venlige farver, der stråler een i møde, når man træder ind i lokalerne. I selve spillelokalet er der ikke mulighed for at ryge, men i det tilstødende personalerum kan man få styret sine lyster, hvad røg angår. 
Til større arrangementer kan klubben også råde over den store sal, der støder op til de daglige lokaler. Det giver nærmest ubegrænsede muligheder for afvikling af forskellige typer af arrangementer. 
- 
kildemateriale: "Køge Skakklubs webside 20.07.2002"

© 2008 Dansk Skak Union. 2.hovedkreds. Redaktør Jens Lundberg.
Siden er sidst indlæst: 31. januar 2008 00:44