Forside > Kalundborg Skakklub > Facts om klubben
Dansk Skakunion 2.hovedkreds/Kalundborg/info
Kalundborg Skakklub blev stiftet den 14.10.1949 og havde 50 jubilæum i 1999 med reception i Kalundborg Hallens mødelokaler. Bagefter holdt Aagaard foredrag og spillede simultan mod 17 spillere. Dagen blev sluttet af med kegleaften og spisning, hvor ægtefæller og enkelte indbudte deltog. Januar 2000 indbød vi til 50 års jubilæum EMT over 2 weekender.  Ud over denne EMT har klubben ikke deltaget i så mange turneringer, men vore stærkeste spillere har været aktive.

Vores sæson starter lige efter sommerferien med lidt hurtigskak inden vi spiller vores pokalturnering hvor alle spiller i en stor gruppe. Sideløbende med det har vi teoriundervisning for begyndere. Efter nytår spilles klubmesterskabet, hvor vi er inddelt i puljer, og her har vi denne sæson indledt et samarbejde med Tornved Skakklub. På de ledige klubaftener har vi teoriundervisning for de mere øvede. Sideløbende med klubmesterskabet spilles en juniorturnering. I holdturneringen deltages med 1 hold i A2 rækken. Vi slutter sæsonen med lynskak midt i maj, men ligger ikke helt stille i sommerperioden. I forbindelse med byfesten "Esbern Snares Festen"  arrangeres gadeskak (på  16 m2 store skakbræt). Der spilles en ungdomsturnering og en åben turnering for alle, og der plejer altid at være god tilslutning.
Til slut skal bemærkes, at vi udgiver et klubblad 4-5 gange om året, og hvis nogle er interesseret i at se dette kan klubben blot kontaktes.
-
kildemateriale: "Carsten D Hansen , delvist uddrag af SN nr.4-1999 og SN nr.4-2000"

© 2008 Dansk Skak Union. 2.hovedkreds. Redaktør Jens Lundberg.
Siden er sidst indlæst: 31. januar 2008 kl 00:34