Forside > Jyderup Skakklub > Facts om klubben
Dansk Skakunion 2.hovedkreds/jyderup/info

Jyderup Skakklub blev oprindelig stiftet den 29.11.1929. Blev til Tornved Skakklub i 28.02.1972 efter en sammenlægning af klubberne i Mørkøv og Jyderup. Ved generalforsamlingen 27.april 2010 blev klubbens navn enstemmig vedtaget at skulle fortsætte med navnet Jyderup Skakklub. Klubben skiftede samtidig website til www.jyderupskak.dk

I klubbens storhedstid var der næsten 50 medlemmer, og førsteholdet var i divisionsklasse.  
I dag ligger holdet i A-rækken og på vej fremad igen med ca 20 medlemmer. Klubben har i dag et godt 1.hold og 2.hold. 
Samtidig prøver vi også at lokke pensionisterne til klubben, hvor man en gang om ugen har mulighed for en gang "hyggeskak" og lidt socialt samvær. 
I maj, juni og juli spiller vi skak én gang om måneden hjemme hos et medlem, der gerne vil huse et skakarrangement.  
Vi glæder os til at tage imod dig, og vi skal gøre opmærksom på, at spillet ikke blot er for mænd, men vi ser også gerne, at pigerne tager sig sammen til at udfordre mændene. 
Det er ikke nødvendigt, at du kan spille skak, blot du har lysten til det, så skal vi nok lære dig spillet. Vi har flere veluddannede instruktører som tålmodigt står til din rådighed. Der er mulighed for at komme ned til os og spille et par måneder, før du beslutter dig til, om det er noget for dig. Skak er en billig og interessant sport, som kan dyrkes på mange forskellige niveauer. Du vil altid kunne finde en spiller, der passer til din styrke.
Vi har siden sæsonstart 2003-2004 skiftet lokaler til Jyderup Kommuneskole, hvor vi har fået nogle meget hyggelige og rare lokaler velegnet til skak. 

kildemateriale: "jyderup website 02.05.2010"

© 2010 Dansk Skak Union. 2.hovedkreds. Redaktør Jens Lundberg.
Siden er sidst indlæst: 02. maj 2010 13:06